Solberg Pettersen AS

Våre koldtbord lages av faglærte kokker på Dragøy, og består av Dragøy og Solberg Pettersens egne lokalproduserte varer. Vi tilbyr også et utvalg varmretter.

Alle koldtbord leveres med brød og smør.

All mat må hentes på Dragøy Jekta Mandag til fredag mellom klokken 10.00-21.00 (Lørdag 10.00-18.00)

Varene kan også leveres etter avtale.

Varmretter leveres KALDE fra oss om ikke annet er avtalt. Bestillingsfrist: 7 dager FØR levering. Etter bestillingen er utført vil du motta en ordrebekreftelse som inneholder en faktura. Denne MÅ betales minimum 7 dager før henting av varene. Ellers vil ikke ordren være gyldig.


Mesterens Koldtbord (minimum 20 personer) - kr 249,-

Mesterens koldtbord består av:

  • Roastbeef
  • Kvaløyskinke
  • Kvaløyrull (lammerull)
  • Røkt Svinenakke
  • Grillet kylling
  • Røkt laks
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Eggesalat
  • Coleslaw
  • Brød & margarin

Ferdig pyntet til din buffé på engangsfat og i hendige esker

Antall:

Tillegg til koldtbord - Biff Stroganoff - kr 119,-

Antall:

Tillegg til koldtbord - Lammegryte - kr 119,-

Antall:

Tillegg til koldtbord - Fiskesuppe - kr 89,-

Antall:

Tillegg til koldtbord - Bacalao - kr 119,-

Antall:

Nettsidene er laget av Digi Publishing AS

Personvern